Gelukkig mochten we weer.

Na de afgelopen periode met al die Coronaproblemen mochten we dan eindelijk weer eens officieel een wedstrijd gaan spelen. Uiteraard met in achtneming van allerlei veiligheidsmaatregelen om het Corona-virus buiten de deur te houden.

Na een welkom aan onze tegenstanders, het aanwijzen van hun plaats voor die avond en een drankje konden we beginnen.

Frank, nog wel licht verkouden maar Coronavrij, beet het spits af tegen Stefan Smits en moest na 5 zware games, Stefan op veilige afstand feliciteren.

Gelukkig trok André in zijn eerste partij tegen Ryan Rombouts de stand weer snel gelijk mede door zijn ervaring in de strijd te werpen. Gelukkig deed Bram dit na en wist Emma Jacobs in vijven te verslaan 2-1.

Geen dubbelspel in de Coronatijd, dus trof André in zijn 2e partij Stefan Smits. Hij kon het hem wel lastig maken maar kon een nederlaag niet voorkomen, dus 2-2.  Doordat Frank hierna van Emma wist te winnen stond de thuisploeg weer op voorsprong. En zo ging de stand net als het spel steeds weer op en neer. Bram kwam maar niet in vorm en verloor van Ryan waarna André wel weer won van Emma, tussenstand 4-3.

Ook in zijn laatste partij van de avond lukte het Bram niet om de Stefan naar behoren tegenspel te leveren doordat zijn eigen spel niet helemaal top was. Weer gelijk.

Frank en Ryan moesten nu samen uitmaken welk team deze avond de meeste punten zou behalen. Frank trok na 5 lange games uiteindelijk aan het langste eind zodat de thuisploeg met 5-4, uiteindelijk 1 winstpunt meer overhield dan Tios 3 uit Tilburg.

Volgende week uit naar de Hilvarenbeekse tegenstander Hita.