Slechts 4 punten uit tegen Hita ’79

Het resultaat van deze voorlaatste uitwedstrijd was gelijk aan de thuisontmoeting tegen het eerste team van Hita uit Hilvarenbeek.

Bram van den Berg startte deze avond tegen Leon Koster en won redelijk overtuigend in 3 games. De tweede wedstrijd begon Tjalle Hoogsteen sterk tegen André en won de eerste 2 wedstrijden. Dit noodzaakte de coach om André opdracht te geven om zijn spel om te gooien en dit had resultaat. Uiteindelijk wist André (misschien wel een beetje onverdiend) alsnog de partij uit het vuur te slepen. Verrassende stand 0-2.

Helaas kon Stijn Verhulst zijn partij tegen kopman Dirk Kaal net niet tot winst brengen maar het spel van Stijn wordt met de week sterker.
Frank van Logten speelde deze avond alleen in het dubbelspel me maar samen met Bram kon ook hij geen potten breken. Stand 2-2.

In partij 5 wist Tjalle het Bram te moeilijk te maken en ging met de winst aan de haal. Daarna liet Stijn zien dat zijn spel echt vooruit gaat en won in 3 games van Leon. De stand was daarmee weer gelijk 3-3.

Dirk Kaal liet in de volgende partij André helemaal kansloos en zegevierde in 3 straight games. De achtste wedstrijd van de avond werd weer een fraaie strijd tussen Tjalle en Stijn. Helaas voor ons lukte het Stijn net niet, ondanks zijn goede spel, om deze winnend af te sluiten. Ook in de voorlaatste partij ging de winst naar Hita omdat Dirk zijn fietsmaatje Bram op de knieën kreeg. André kon tot slot nog wel een puntje toevoegen aan het totaal door winst op Leon. Eindstand 6-4

André.