Elshout 1 onderuit tegen Veldhoven 1.

De returnwedstrijd tegen Veldhoven,deze keer in het pittoreske Elshout was de volgende hobbel die de Elshoutse boys moesten nemen. Met een 9-1 nederlaag in de eerste wedstrijd wisten we dat dit een pittige avond kon worden. Marc Box,Dennis Veenbrink en Joost Wijnen de tegenstanders deze avond.

Frank beet het spits af tegen Marc en wat hem de eerste wedstrijd tegen hem niet lukte werd het deze keer een heel ander verhaal. Een ontketende Frank kwam door een heel aanvallend spel geen moment in gevaar en na de eerste game met 11-8 gewonnen te hebben haalde Marc in de twee volgende games maar acht punten in totaal. 1-0 voor Elshout.

De tweede partij deze avond was van langere duur. André tegen Dennis. De oude meester kon door goed verdedigen en op het juiste moment aan te vallen de eerste set met 11-8 na zich toetrekken. Tijdens de tweede set kwam Dennis op stoom en kon André geen weerwoord bieden aan de snelle topspinballen van Dennis. Na een korte pauze en voorzien van goede raad gingen helaas set drie en vier met het kleinst mogelijke verschil toch naar Dennis dus 1-1 op het scorebord.

Luck met zijn geheime wapen (namelijk noppen?? op zijn backhand) speelde zijn eerste partij deze avond tegen Joost. Al tijdens de eerste set raakte Luck echter het spoor een beetje bijster dus om een lang verhaal kort te maken 1-2 in het voordeel van Veldhoven.

De Elshoutse boys moesten het dan maar laten zien in de dubbel. Frank samen met Luck tegen Marc en Dennis. De eerst set kon Elshout behoorlijk tegenstand bieden maar moesten toch de winst aan Veldhoven laten. Set 2 en 3 werd een ander verhaal. Luck kon niet in zijn spel komen ondanks het goede spel van Frank dus het scorebord gaf de stand 1-3 aan.

André zijn tweede partij tegen Marc werd geen gemakkelijke partij. Na de eerste twee sets te hebben verloren kon André set drie nog naar zich toe trekken maar toen was de koek op. In set vier kon André geen vuist maken dus de felicitaties waren voor Marc. Stand:L1-4.

Frank moest het dan maar gaan doen tegen Joost. Frank begon net als tegen Marc heel sterk en wist de eerste set overtuigend te winnen. In set twee kwam Joost echter heel sterk terug en kon dat niveau vasthouden in set drie en vier dus helaas kon Joost de felicitaties van Frank in ontvangst nemen. Tussenstand: 1-5.

Luck zijn tweede partij deze avond tegen mogelijk ook de kortste deze avond. Onze Luck moest de trein nog halen maar kon het spoor niet vinden dus na ongeveer 5 minuten stond de 1-6 op het scorebord?.

André’s laatste partij tegen Joost werd een ander verhaal. Na de eerste set nipt verloren te hebben kwam André op stoom. Na enkele verwoestende backhands van André en prima returns kon hij de tweede set na zich toe trekken. Set drie ging met het kleinst mogelijke verschil naar Joost. In set vier toverde André nog enkele toverballen uit de hoge hoed maar moest Joost toch feliciteren. 1-7 voor Veldhoven.

Luck moest het dan maar gaan doen in zijn laatste partij deze avond. In set 1 kon Luck nog wat tegenstand bieden. Set 2 en 3 was een geheel ander verhaal. Als het lichaam en de geest het een beetje af laten weten dan is het mooie tafeltennis spelletje vooral frustrerend dus de 1-8 was al snel gemaakt.

Frank tegen Dennis was de laatste partij deze avond. Frank had het de eerste twee sets erg moeilijk tegen sevice kannon Dennis maar kon set drie toch naar zich toetrekken. In set vier speelde Dennis toch te sterk dus de eindstand deze avond kwam op 1-9 uit.

Na gezellig naborrelen en Luck analyseren gingen we toch allemaal weer richting huis. Op naar de volgende wedstrijd.