2016

Dubbelspel-toernooi

Vrijdag 9 september 2016 traden 12 van onze leden aan om deel te nemen aan het jaarlijkse dubbelspel toernooi van TTVE.
Dit keer was als opzet gekozen dat 4 spelers wisselend werden gekoppeld aan de vier sterkere spelers waardoor diverse mooie en spannende potjes tafeltennis werden uitgevochten.
Iedere gewonnen game leverde één punt op waardoor de eindstand na 6 gespeelde rondes als volgt was:

Familie-vriendentoernooi 2016

24 juni werd, als traditioneel einde van het seizoen, het familietoernooi weer gehouden.
Als altijd goed georganiseerd door André, en deze keer, bij zijn afwezigheid, gepresenteerd door ondergetekende.

Met wat meer deelnemers dan vorig jaar gingen, na de loting, om acht uur twee poules van start: een met vijf teams en een met vier. De strijd om poulewinnaar te worden was in beide poules heftig, maar uiteindelijk kwamen Luck en Bram in de finale tegen Renate en Jochem.

De strijd om plaats 7/8/9/ werd in een driekampje beslist tussen Arno en Fleur Jacobi (9) Rob en Heidi (8) en Stijn en Peter (7). Jonsjo en Isa (6) verloren van Erik en Jamie (5). Peter B en Sjaak (3) wonnen van Deny en Fleur Smits(4).

In de finale verloren Luck en Bram van Renate en Jochem.

Natuurlijk werden er prijzen uitgereikt, maar het belangrijkste was natuurlijk een gezellige avond!

Tot volgend jaar,

Peter

Clubkampioenschappen 2016

Op vrijdag 15 januari werden in Elshout de jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden. Met een opkomst van 13 leden was het toernooi goed bezocht. Na een korte loting voor plaatsing in een voorronde werd gestart met het toernooi. Via deze voorrondes plaatsten 8 spelers zich voor kwartfinales, halve finales en uiteindelijk de finale. De overige vijf spelers streden in een poule om plek 9 t/m 13. Een sfeerimpressie en wat rallys uit de finale tussen Frank en André zijn te zien in onderstaand filmpje. De uiteindelijke uitslag was als volgt: