2015

Familie- & vriendentoernooi succesvol!

Op vrijdagavond 19 juni werd het jaarlijkse familie- en vriendentoernooi van TTVE georganiseerd. De door loting samengestelde teams van twee personen maakten er een geslaagde happening van. Als extra moeilijkheid werd gespeeld met een groter formaat tafeltennisbal waardoor de snelheid van de bal veel lager was dan men normaal gewend is. Na afloop werd de stand opgemaakt en die was als volgt:005

Bij de jeugd won Fleur Smits de eerste prijs en werd Isa Jacobi tweede. Beiden mochten een beker voor de geleverde prestatie in ontvangst nemen.

Bij de senioren won het team met de gastspelers Bart van Helvoort en Sjaak van Bezouw de eerste prijs vóór het team Renate van Oers en Rob Ruimers dat tweede werd.

006

Clubkampioenschappen 2015

Nagenoeg de gehele vereniging was op vrijdag 9 januari aanwezig in ’t Rad voor de jaarlijkse clubkampioenschappen. Gido en Rob waren verhinderd, Luck geblesseerd en Renate lag helaas ziek op bed. Alle overige leden namen deze avond plaats achter de tafel om te strijden voor de titel.

Zoals voorgaande jaren had André zich ontfermd over de toernooiopzet. Via een voorronde in vier poules werd om plaatsing in drie finalepoules gespeeld. De spelers in deze finalepoules waren aan elkaar gewaagd, dus het leverde veel mooie, spannende partijen op.

Clubkampioen 2015_8

Frank van Logten bleek onklopbaar in de hoogste finalepoule en mag zich Elshouts clubkampioen 2015 noemen. Daarnaast mocht hij als eerste de ‘Thijs Stevens Wisseltrofee’ in ontvangst nemen. Thijs overleed geheel onverwachts in november 2013. Met deze beker kunnen wij als vereniging Thijs op een mooie en sportieve manier herdenken. Zijn vrouw Ans was deze avond aanwezig om de beker aan Frank te overhandigen.